El Šaravi zaplakao: Boli kada čujete lažne optužbe VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 00:16

El Šaravi zaplakao: Boli kada čujete lažne optužbe VIDEO

Stefan El Šaravi je doneo pobedu Romi u meču sa Moncom.

Postigao je gol u 90. minutu za pobedu od 1:0 i tako zaokružio jednu tešku nedelju posle optužbi za ilegalno klađenje.

El Šaravi je posle meča zaplakao, nije mogao da kontroliše emocije posle svega što se dogodilo.

"Kako neko može da pomisli da ne poštuje fudbal kada iskusi ovako nešto? Mislim da je ovo jedna od najlepših emocija, postići gol i otići pod tribinu da se proslavi sa navijačima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uvek sam mislio o tome, da igram i zabavljam se. To je okvir za moja razmišljanja, srećan sam zbog gola i pobede", rekao je za Skaj Sport.

Osvrnuo se i na pomenute optužbe.

"Spekulacije su me povredile i to sam rekao i na društvenim medijima. Savest mi je sto odsto čista, ali boli kada čujete takve stvari. Sada sam srećan. Četvrta pobeda zaredom u svim takmičenjima? Imamo kontinuitet, pobede nam daju samopouzdanje i moramo da nastavimo istim putem", zaključio je bivši igrač Đenoe i Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.