Efes nije preživeo pakao u Karšijaki: Publika izvređala povređenog Krstića, on je častio srednjakom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes nije preživeo pakao u Karšijaki: Publika izvređala povređenog Krstića, on je častio "srednjakom" (VIDEO)

Srpski centar je sredinom treće četvrtine osetio snažan bol u kolenu i nije mogao da nastavi meč, pa nam ostaje da se nadamo da povreda nije tako ozbiljne priroda kao što je u prvi mah izgledalo - 71:65

Senzacija je na pomolu! Pinar Karišijaka savladala je favorizovani Anadolu Efes u trećoj finalnoj utakmici i sada vodi sa 2:1 u finalnoj seriji - 71:65 (18:18, 17:21, 20:12, 16:14), a u slučaju da to učini i za dva dana osvojiće drugu šampionsku titulu u svojoj istoriju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvu još od 1987. godine.

U prvom planu još jedne više nego uzbudljive utakmice bio je bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić, koj je zbog povrede iznet na nosilima sa terena, a onda žestoko izvređan od domaće bublike. Ipak, ni srpski centar nije ostao dužan publici u Kršijaki, pošto je dok je izlazio sa terena pokazivao srednji prst, što je samo dodatno pojačalo zvižduke u Karšijaka areni. Krstić je sredinom treće četvrtine osetio snažan bol u kolenu i nije mogao da nastavi meč, pa nam ostaje da se nadamo da povreda nije tako ozbiljne priroda kao što je u prvi mah izgledalo.

Nenad Krstic sakatlanarak oyunu terk etti! #HaydiAnadoluEfes pic.twitter.com/1EbST3yC6E

Karşıyaka tribünleri ve Krstic. https://t.co/lZwR1p8HNk

Bila je to još jedna pravao rovovska bitka na parketu. Sve do treće četvrtine izgledalo je da gosti imaju kontrolu nad utakmicom, ali je onda Pinar zaigrao snažnu odbranu i preuzeo vođstvo i sudbinu u svoje ruke. Efes se u nekoliko navrata vraćao u igru, mogao u finišu i do potpunog preokreta, ali nije uspeo, pa će u utorak na ovom istom mestu pokušati da spreči Karšijaku da iskoristi prvu meč loptu.

(FOTO: Scren shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karšijaka bolja od Efesa za 2-1

Izvor: B92, 14.Jun.2015

Košarkaši Karšijake poveli su sa 2:1 u finalnoj serji šampionata Turske protiv Anadolu Efesa...Oni su u trećem meču na svom terenu slavili sa 71:65 (18:18, 17:21, 20:12, 16:14)...Meč je obeležila i povreda kolena srpskog centra Nenada Krstića koji je parket napustio na nosilima...Naredni meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.