Spanulis nokautirao PAO i zapalio Pirej: Olimpijakos osvojio 11 šampionsku titulu!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spanulis nokautirao PAO i zapalio Pirej: Olimpijakos osvojio 11 šampionsku titulu!

Legendarni as još jednom bio nerešiva enigma za definitivno slabijeg rivala. On je utakmicu završio sa 23 ubačena poena i pet asistencija, zašta gostujući igrači jednostavno nisu imali rešenje -

Košarkaši Olimpijakosa osvojili su 11 šampionsku titulu u svojoj istoriji, pošto su i u trećoj utakmici finalne serije bili bolji od velikog rivala Panatinaikosa, ovoga puta na prilično ubedljiv način - 93:74 (16:12, 35:27, 24:19, 18:16).

Tačku na još jednu fenomenalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezonu stavio je legendarni Vasilis Spanulis, koji je još jednom bio nerešiva enigma za definitivno slabijeg rivala. On je utakmicu završio sa 23 ubačena poena i pet asistencija, zašta gostujući igrači jednostavno nisu imali rešenje.

Olimpijakos je meč definitivno prelomio u trećoj četvrtini, mada je i na poluvremenu zaliha bila prilično velika (51:39), dok se u samoj završnici utakmice potrudio da ljuti rival doživi prilično bolan poraz.

Kod domaćina Printezis je postigao 12 potena, Lojeski jedan manje, dok je Hanter meč završio sa 10 postignutih poena i sedam skokova. Janković sa 17 i Mavrokefalidis sa 14 postignutih poena praktično su bile jedine svetle tačke u Panatinaikosovom timu, što je bilo premalo za ovako raspoloženog domaćina.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpijakos novi šampion Grčke, u finalu počistio Panatinaikos sa 3:0!

Izvor: Blic, 14.Jun.2015

Košarkaši Olimpijakosa novi su šampioni Grčke, pošto su u trećem meču finalne serije savladali Panatinaikos sa 93:74 i sa maksimalnih 3:0 došli do titule...Presudnu razliku crveno-beli su napravili u drugoj četvrtini, pošto su dobro koristili veći broj ofanzivnih skokova da na poluvreme odu...

Nastavak na Blic...

Olimpijakos bez poraza do titule

Izvor: Mondo, 14.Jun.2015

Vasilis Spanulis drugi put je podigao šampionski pehar u dresu kluba iz Pireja...Foto: MN Press..Panatinaikos je ostao bez krune, tek drugi put u prethodnih 17 godina...U tri utakmice finalne serije plej-ofa, Olimpijakos je sva tri puta savladao branioca titule, ponovivši uspeh iz 2012. godine, kada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.