Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO JE POGBA DOŠAO U MANČESTER: Polomiću ti obe noge ako ga ne dovedeš ovde!

Možete samo jednom da pogađate ko je ove reči uputio menadžeru Rajoli.

Transfer veka desio se pre dva meseca, kada je Pol Pogba ponovo obukao dres Mančsetre. Prema rečima Mina Rajole, njgov sadašnji saigrač glavni je “krivac” za to.
– Zlatan mi je rekao ‘Slomiću ti noge ako Pogba ne dođe ovde’ – izjavio je Rajola holandskim medijima.
URNEBESNO: Kako Pol Pogba imitira Zlatana Ibrahimovića (VIDEO)
Francuski veznjak ne igra najbolje na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone, a Raiola tvrdi da je stvar u poziciji.
VREMEPLOV: Mladi Zlatan Ibrahimović je još u Malmeu pokazao da će imati ‘gadnu narav’ (VIDEO)
– Pol najbolje igra na levoj strani veznog reda, ali Murinjo odlučuje, rekao je najbogatiji fudbalski menadžer na svetu.
The post EVO ZAŠTO JE POGBA DOŠAO U MANČESTER: Polomiću ti obe noge ako ga ne dovedeš ovde! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.