EP fantazi - Italijanska odbrana i engleski napad?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP fantazi - Italijanska odbrana i engleski napad?

Sa dve utakmice danas je manje opcija. Kakva vam je taktika i oko čega okupiti tim?

Poslednji dan osmine finala, imamo meč manje, jasno i sužen izbor.

Duel Španaca i Italijana je derbi prvenstva do sada, sudar starih rivala, "Crvena furija" brani titulu osvojenu u velikom stilu u kijevskom finalu pre četiri godine baš protiv Italijana.

Na drugoj strani, Islanđani u najvažnijem meču u istoriji igraju protiv Engleza, svojih fudbalskih uzora, koji opet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ulaze kao favoriti u ovaj meč, mada sebi ne smeju da dozvole da pre vremena razmišljaju o sudaru sa Francuzima.

Šta činiti danas?

Pa, krenuti od toga šta očekujete, nekako najrealnije je mali broj golova u duelu Španaca i Italijana, i pobedu Engleza.

Ali, kako rekoh, to je papir, ko zna šta se sve može desiti, juče su stvari protekle po planu, da li će i danas.

GOLMAN

Ovde su tri opcije realne.

Bufon (7.60) kao garancija, De Hea (7.60) kao očekivanje da neće biti savladan, ili Džo Hart (7.80) kao čovek od koga se očekuje da ne primi gol.

Sve ima svoje razloge, "za" i "protiv", čini se da je Englez najbolji izbor.

DEFANZIVA

Ovde je na prvi pogled lako, da spojite Juventusovu odbranu nekog iz trija Bonući (8.40) - Barzalji (8.00) - Kjelini (8.80), ali je to i rizično jer će Španija napasti Italijane, u to nema sumnje.

Što se Španaca tiče, u odbrani osim preskupih Pikea (9.20) i Ramosa (9.00), možda bi trebalo probati sa Albom (8.80) koji će imati dosta izleta na protivničku polovinu.

To bi značilo da štedite na ostalim igračima odbrane, pa Kejhil (8.60) onda ne bi bio izbor, kao ni verovatno Smoling (9.00). S obzirom da će se Islanđani braniti, Deni Rouz (8.20) ili Kajl Voker (8.20) su možda rešenje, ili ih stavite obojicu, ali to znači da ćete sebe limitirati kada su engleski igrači u pitanju.

VEZNI RED

I ovde je bazično pitanje da li ga graditi na Špancima ili Englezima?

U prvom slučaju Fabregas (8.60) će imati dosta loptu u svom posedu, a i Buskets (8.00) znači verovatno sigurne poene.

Meni je Inijesta (9.60) preskup, a David Silva (9.80) mi se baš nije isplatio, mada ko zna, možda odigra kako može.

I kod Engleza je situacija slična, da li opet probati sa Dele Alijem (8.20) ili se osloniti na marljivog skupljača poena Dajera (8.80)?

Italijani?

Nema Kandreve (9.20), od prvog minuta igraće Florenci (7.60). Đakerini (7.80) je dobar izbor, ako vam treba jeftiniji igrač, zatvorite vezni red sa Markom Parolom (7.40).

Kod Islanđana, zna se, Gulfi Sigurdson (8.40) mada je skup, porasla je i cena Gunarsonu (7.60), kapiten Islanda nam je doneo dosta poena u grupnoj fazi.

NAPAD

I ovde je dilema, jedan ili dva napadača, tri vam neću savetovati, čini se da neće biti mnogo golova.

Morata (8.80) će se suočiti sa doskorašnjim klupskim drugovima, Nolito (8.40) je jeftiniji.

Kod Italijana će igrati Eder (7.60) i Gracijano Pele (8.20).

Najviše će ići na Vardija (9.40) i Vazu Runija (10.20).

Dakle, tu ne možete mnogo da birate, moj predlog je 4-5-1, ili da uparite dvojicu Engleza.

Tim neću da vam otkrivam, da bi bilo zanimljivije, vidimo se na fantasynova.rs, imate veliki broj takmičenja, samo napred, imajte poverenja u svoje izbore, i srećno.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.