Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNA IVANA: Otkrila razlog zbog kog joj je ‘ukradeno’ zlato, ali ima jasnu poruku za ‘kradljivce’ (FOTO)

Nezapamćen je način na koji je Ivana Španović izgubila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Londonu, ali ima jasnu poruku za Svetsku atletsku organizaciju i svoje navijače.

Razočarenje. Broj na leđima Ivane Španović se otkačio u najgorem mogućem trenutku i umesto većeg skoka od 7,02, Ivana je pala na 6,91. Na kraju umesto zlata, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << srpska heroina ostala je bez medalje. Nepravda je u slučaju srpskih sportista opet pobedila, te ni uložena žalba nije pomogla. Ivana Španović zna zbog čega je to tako, ali je poslala jasnu poruku.
– Nepravda. Iz Srbije sam. Znam da je zlato moje. Kad – tad!
 
1.Nepravda. 2.Iz Srbije sam. Znam da je zlato moje. kad-tad.
A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Aug 11, 2017 at 2:52pm PDT


The post EMOTIVNA IVANA: Otkrila razlog zbog kog joj je ‘ukradeno’ zlato, ali ima jasnu poruku za ‘kradljivce’ (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.