KAKAV ŠOK - Ivana na NIKAD VIĐEN način izgubila titulu!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ŠOK - Ivana na NIKAD VIĐEN način izgubila titulu!

Ivana je završila kao četvrta, iako je imala skok za zlato.

Nesreća.

Ivana Španović je skočila preko 7 metara, imala je makar medalju u svojim rukama, ali je rezultat bio - 6,91 u šestoj seriji.

Kako, pitali smo se svi, reditelj je ponavljao njen skok, apsolutno nikome nije bilo jasno.

Broj je otpao Ivani sa leđa, iako je ona svojim telom skočila preko 7 metara što je značilo najverovatnije i zlato, broj je ostavio trag i nije doneo Ivani medalju pošto je završila kao četvrta.

Neviđeno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sećate se ove situacije? Perika je pala pri skoku u dalj... (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017

Bila je Dijamantska liga u Oslu 2008. godine...Blesing Okagbare Igotegunor je te 2008. godine osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Pekingu, a nešto kasnije je u Oslu u okviru Dijamantske lige imala sličan slučaj kao Ivana Španović danas...Našoj takmičarki se odlepio broj sa leđa, zakačio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.