Ivana ostala bez medalje za centimetar, sumnjivo merenje u poslednjoj seriji (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana ostala bez medalje za centimetar, sumnjivo merenje u poslednjoj seriji (VIDEO)

Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Londonu pošto je sa ostvarenjem 6,96 završila iza Amerikanke Britni Ris (7,02), Ruskinje Darije Klišine (7,00) i Tijane Bartolete iz SAD (6,97), odnosno za samo jedan cetimetar ostala je makar bez bronzanog odličja.

Odličan skok Ivane Španović u drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << seriji koji joj donosi prvo mesto u ovom trenutku - 6,96. Ovo je njen najbolji rezultat na otvorenom u 2017. godini

6.96m za Ivanu Španović u drugoj seriji!!! Ajmooooooo pic.twitter.com/yXB26QjZvx

Ove sezone ubedljivo najbolji skok ima upravo naša takmičarka, koja je skokom od 7,24 osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani. Preko sedam metara ove godine letele su samo Ris (7,13) i Bartoleta (7,13) koja ima i najbolji lični rekord među svih 12 finalistkinja (7,31).

Ivana će skakati treća po redu iza Britanke Judžin, Nigerijke Okagbare, ali tako će biti samo u prve tri serije pošto će posle toga četiri najgore otpasti, a redosled nastupa će biti napravljen prema učinku skakačica u dotadašnjem delu takmičenja.

Pored spomenutih atletičarki u finalu će nastupiti još Darija Klišina (Rusija), Šantel Meloun (Devičanska ostrva), Elian Martins (Brazil), Lauma Griva (Letonija), Klaudija Salman-Rat (Nemačka), Alina Rotaru (Rumunija), Bruk Straton (Australija).

Španovićeva je na dvoranskom Svetskom prvenstvu u Portlandu 2016. godine osvojila srebrnu medalju skokom od 7,07 metara, a godinu dana ranije u Pekingu bila je treća na SP na otvorenom (7,01). Aktuelna je šampionka Evrope na otvorenom (Amsterdam 2016, 6,94) i u dvorani (Beograd 2017, 7,24).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana zbog broja ostala bez medalje!

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2017

Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Londonu, pošto je zauzela četvrto mesto. Ivana je u poslednjoj seriji skočila preko sedam metara, ali joj se otkačio broj i ostavio trag na 6,91 metara...Ivana je tri puta prestupila, a najbolji skok ostvarila...

Nastavak na N1 televizija...

Ivana ostala bez medalje za centimetar, odlepljeni broj oduzeo joj zlato (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2017

Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Londonu pošto je sa ostvarenjem 6,96 završila iza Amerikanke Britni Ris (7,02), Ruskinje Darije Klišine (7,00) i Tijane Bartolete iz SAD (6,97), odnosno za samo jedan cetimetar ostala je makar bez bronzanog odličja...Nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

(VIDEO) DRAMA U LONDONU TRAJE: Ima nade za Ivanu, čeka se rešenje žalbe

Izvor: Kurir, 11.Avg.2017

Srpska atletičarka Ivana Španović doživela je na Svetskom prvenstvu u Londonu nešto nezapamćeno u istoriji sporta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.