E, zato je gospodin! Matićev oproštaj od Zlatana u velikom stilu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, zato je gospodin! Matićev oproštaj od Zlatana u velikom stilu! (foto)

Bravo Nemanja.

Nemanja Matić se za razliku od Erika Baija, na gospodski način oprostio od Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin se juče zvanično raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom i do kraja nedelje će postati novi član LA Galaksija.

Matić i Ibra su bili bliski prijatelji u svlačionici Junajteda, svi znamo kako je Zlatan naterao svet da zaprati "novajliju" na Instagramu, Nemanju, a danas je usledio šmekerski potez u drugom smeru.

"Nemoj da zaboraviš da poneseš i levu nogu, iako koristiš samo desnu. Majstore (napisano na srpskom), želim sreću tebi i tvojoj divnoj porodici. Nedostajaćeš nam", napisao je Matić.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LA Galaksi ozvaničio mega posao, Zlatan šokirao Amere i zapalio društvene mreže! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2018

Jednostavno, Zlatan Ibrahimović...Fudbalski klub LA Galaksi i zvanično je objavio da je Zlatan Ibrahimović novi član tima MLS lige...Kao što je najavljeno juče, Šveđanin je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom i prešao u LA Galaksi, koji se pohvalio prvom fotografijom Ibrakadabre u belo-teget...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.