Matić: Zlatane, nemoj da zaboraviš da poneseš levu nogu

Izvor: B92, 23.Mar.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Zlatane, nemoj da zaboraviš da poneseš levu nogu

Srpski reprezentativac Nemanja Matić oprostio se na Instagrmu od dosadašnjeg saigrača u Mančester junajtedu Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović je u četvrtak raskinuo ugovor sa "Crvenim đavolima", a karijeru će najverovatnije da nastavi u MLS ligašu Los Anđeles Galaksi.

"Nemoj da zaboraviš da poneseš levu nogu sa sobom, iako koristiš samo desnu", našalio se Matić i dodao, "Majstore, srećno tebi i tvojoj porodici. Nedostajećeš nam".

Srpski fudbaler je poruku objavio uz hashtagove Zlatan majstor i Bog.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E, zato je gospodin! Matićev oproštaj od Zlatana u velikom stilu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2018

Bravo Nemanja...Nemanja Matić se za razliku od Erika Baija, na gospodski način oprostio od Zlatana Ibrahimovića...Šveđanin se juče zvanično raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom i do kraja nedelje će postati novi član LA Galaksija...Matić i Ibra su bili bliski prijatelji u svlačionici Junajteda,...

Nastavak na Sportske.net...

Matić: Zlatane, nemoj da zaboraviš da poneseš levu nogu

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2018

Nemoj da zaboraviš da poneseš levu nogu sa sobom, iako koristiš samo desnu", našalio se Matić i dodao, "Majstore, srećno tebi i tvojoj porodici. Nedostajećeš nam Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović napustiće taj klub do kraja nedelje, a Nemanja Matić se od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.