Džikić pred Solnok: Nema mesta opuštanju

Izvor: RTS, 03.Jan.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić pred Solnok: Nema mesta opuštanju

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju ili da misle da su već pobedili protiv Solnoka u 11. kolu Lige šampiona. Meč je na programu u sredu od 20.00 časova, u hali „Aleksandar Nikolić“.

"Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu... I to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri u napadu... >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Igraju i mnogo agresivnije u fazi odbrane, sa mnogo kontakta i pomaganja. Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili 'unapred upisanim bodovima', jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije", rekao je Džikić za klupski sajt.

Partizan trenutno ima šest pobeda, a Solnok jednu. Crno-beli su u poslednjih mesec i po dana imali mnogo problema sa povredama, koje i dalje traju.
"Zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna. Treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu", rekao je Džikić.

Utakmica između Partizana i Solnoka igra se u sredu od 20.00 časova. Prodaja ulaznica počinje tri sata pre početka meča, na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena ulaznice za tribine je 300 dinara, dok je za gledanje utakmice iz partera potrebno izdvojiti 500 dinara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.