Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ: Neće biti lako

Partizan sutra od 20 časova igra meč 11. kola FIBA Lige šampiona protiv Solnoka u dvorani “Aleksandar Nikolić”, što će biti prvi meč crno-belih u ovoj godini.

Iako mnogi veruju da će Partizan protiv tima iz Mađarske zabeležiti laku pobedu, trener Aleksandar Džikić je drugačijeg mišljenja:
– Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu. Dovedeni su iskusni Andrić i Pavličević, i to će sigurno doneti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novi kvalitet njihovoj igri u napadu, pre svega u šutu spolja i unutrašnjoj igri, a to će rasteretiti njihovog prvog strelca Vojvodu. Takođe, igraju dosta agresivnije u fazi odbrane, sa puno kontaktna i pomaganja. Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili ‘unapred upisanim bodovima‘, jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije. Na sve to, zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna, treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu, rekao je Džikić za sajt Partizana.
Karte za meč moguće je kupiti tri sata pre početka meča na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić”, a cene su 300 dianra za tribine, dok je parter 500. 
Partizan je na prethodnih deset mečeva zabeležio šest pobeda i četiri poraza.
 
The post DŽIKIĆ: Neće biti lako appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić pred Solnok: Treniramo nekompletni

Izvor: B92, 03.Jan.2017

Trener Partizana Aleksandar Džikić ima problema sa zdravstvenom situacijom u timu, ouči nastavka sezone u FIBA Ligi šampiona...Crno-beli 2017. godinu otvaraju u sredu protiv mađarskog Solnoka, u 11. kolu takmičenja...Dok je Partizan na deobi treće pozicije u Grupi E sa skorom 6-4 sa AEK-om, na...

Nastavak na B92...

Džikić pred Solnok: Nema mesta opuštanju

Izvor: Beta, 03.Jan.2017

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju ili misle da će unapred pobediti protiv Solnoka u 11. kolu Lige šampiona."Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu..i to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.