Džikić posle poraza od Igokee: 3-1 posle četiri kola? Nije loše...

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić posle poraza od Igokee: 3-1 posle četiri kola? Nije loše...

Košarkaši Igokee u četvrtom kolu ABA lige došli su do prve pobede, dok je na drugoj strani ekipa Krke u ovom kolu doživela prvi poraz. Igokea je u Laktašima slavila 66:53, zahvaljujući čiinjenici da su Krku zaustavili na samo 19 poena u drugom poluvremenu.

- Mi smo odigrali lošu utakmicu. Naročito u drugom delu gde smo postigli samo 19 poena. Nije to plod toliko dobre Igokeine odbrane. Jednostavno promašili smo previše zicera. Dešava se, ali šta da radimo. Ipak posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << četiri kola imati skor 3-1 nije nimalo loše, zar ne? Nema se tu šta mudrovati, iako su neki govorili da smo mi favoriti protiv ovakve Igokee. Idemo dalje - rekao je posle meča trener Krke Aleksandar Džikić.

Zbog porodičnih obaveza Vlade Jovanović nije bio na klupi Igokee, te ga je menjao pomoćni trener Milutin Latinčić.

- Zaslužili smo pobedu. Jednostavno dobro radimo od početka priprema i taj rad se kad tad mora isplatiti. Nama se to isplatilo večeras. Kad je trebalo Džons je preuzimao odgovornost i došli smo do pobede - rekao je Latinčić, čija ekipa je šampionu Slovenije ubacila osam trojki, više nego u prethodna tri meča zajedno.

- Kao što sam rekao, rad se isplati. Radili smo puno prethodnih dana i na šutu i konačno nas je i sreća poslužila- dodao je Latinčić.

Igokea u narednom kolu gostuje Cedeviti, dok je Krka domaćiin MZT-u.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.