Aguero srušio Totenhem - 4:1

Izvor: Press, 18.Okt.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero srušio Totenhem - 4:1

Ovo je druga utakmica u istoriji Premijer lige u kojoj su svirana četiri penala, od kojih su, istina, dva bila sumnjiiva
Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su savladali Totenhem u osmom kolu Premijer lige sa 4:1.

Udarna igla domaćina bio je Sehio Kun Aguero koji je postigao sva četiri gola, od kojih dva iz penala, dok je strelac za Totenhem bio Eriksen.

Utakmica je od početnog zvižduka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sudije igrana u visokom tempu, u kojem je do 68 minuta, kada je Aguero postigao treći gol za Siti iz penala, šanse imao i Totenhen.

Krenulo je upravo golom sjajnog Argentinca koji je u 13. minutu majstorski nanišanio sa desetak metara iskosa i savladao Lorisa.

Totenhem se nije predavao, munjevito je uzvratio i već u 15. minutu preko Eriksona, koji koristi grešku odbrane, dolazi do 1:1.

Minut kansije Siti povećava vodstvo na 2:1 pošto gol sa bele tačke ponovo postiže Aguero.

Njemu ni to nije bilo dovoljno, već u 32. minutu ponovo dobija priliku da zatrese mrežu iz penala, ali Loris mu to ne dopušta.

Totenhem je nastavio da se suprotstavlja ofanzivnom igrom i već u 62. minutu Soldado teatralno pada na ivici šesnaesterca, što je sudija kaznio penalom, ali Hart uspeva da odbrani Soldadov udarac.

Pet minuta kasnije iz jednog Sitijevog naleta izrodio se penal - pošto je Aguero pivučen za dres u šesnaestercu, da bi potom sa jedanaest metara savladao Lorisa - 3:1.

Argentinac završava ovu solo partituru još jednim efektnim golom - u 75. minutu kada levom nogom stavlja tačku na meč - 4:1.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aguero rastavio Totenhem!

Izvor: RTS, 18.Okt.2014

Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su savladali Totenhem u osmom kolu Premijer lige sa 4:1. Aguero postigao sva četiri pogotka za svoj tim, a uz to je promašio i jedan penal. ..Udarna igla domaćina bio je Sehio Kun Aguero koji je postigao sva četiri gola, od kojih dva iz penala, dok je strelac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.