Džezeri preglasni za Denver, Jokiću na startu meča svirali faul, Srbin napustio teren i nije se vraćao u igru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 00:05

Džezeri preglasni za Denver, Jokiću na startu meča svirali faul, Srbin napustio teren i nije se vraćao u igru

Njegov novi dabl-dabl.

Košarkaši Denvera poraženi su od Jute Džez na gostovanju sa 118:14, a uprkos ovom ishodu ekipa Nagetsa će sa prve pozicije dočekati plej-of Zapadne konferencije NBA lige.

Srpski centar Nikola Jokić napustio teren početkom četvrte četvrtine. On je otišao u svlačionicu i do kraja meča se nije vraćao u igru. Pred kraj susreta se vratio na klupu u trenerci, a podsećamo da je zbog povrede propustio nekoliko poslednjih utakmica Nagetsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Do izlaska sa terena dvostruki uzastopni MVP NBA lige upisao 6 poena, 10 skokova i 10 asistencija, i bio na pragu novog tripl-dabla.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Koldvel Poup sa 21 poenom, dok je Marej brojao do 20. Kod Džezera se istakao Agbadži sa 28 poena, dok je mladi Hrvat Šamanić ubacio 23 poena.

Na samom početku meča viđeno je nešto što se ne pamti u NBA ligi, a to je da su sudije svirale faul Srbinu prilikom podbacivanja lopte.

Nikola Jokic fez uma falta ANTES DO JOGO COMEÇAR.

Mais um recorde pro Joker 🃏#TakeNote #MileHighBasketball pic.twitter.com/JdZncWRcsG

— AirBall Brasil | NBA (@BrasilAirball) April 8, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.