Džajić jednoglasno izabran za počasnog predsednika Crvene zvezde!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić jednoglasno izabran za počasnog predsednika Crvene zvezde!

Fudbalski klub Crvena zvezda proglasio je Dragana Džajića, proslavljenog fudbalera i funkcionera ’crveno-belih’, za počasnog predsednika.
Džajić je za počasnog predsednika izabran jednoglasno, a za to priznanje je rekao da mu predstavlja veliku čast.
„Trudio sam se uvek da dam maksimum kada su u pitanju rezultati, prezentovanje kluba, i na terenu i van terena. Ovo je za mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedno lepo priznanje i jedno od najdražih u životu“, rekao je Džajić.
Džajić je treća ’Zvezdina zvezda’, a kao igrač boje ’crveno-belih’ branio je u dva navrata, od 1963. do 1975. godine, a potom i u sezoni 1977/78. Pored Zvezde, igrao je samo još samo za Bastiju, a za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 85 utakmica i postigao 23 gola. 

PROČITAJTE JOŠ:
TONI KROS PRESREĆAN: Fantastičan način da se završi senzacionalna godina!
MANĆINI JASAN: Kad pokaže koliko zaista ume, Vidić će se vratiti u tim!
Menez: Da nema fudbala bio bih u zatvoru, tamo je dosta mojih drugova
   
Odmah po završetku igračke karijere, Džajić je preuzeo funkciju tehničkog direktora Zvezde. Bio je na čelu ’crveno-belih’ u vreme najvećih uspeha srpskog klupskog fudbala, kada je Zvezda bila šampion Evrope i sveta, a od 1998. godine je dva puta bio predsednik kluba, poslednji put do pre nekoliko meseci, a prošle nedelje ga je nasledio Svetozar Mijailović. 

Džajić se smatra najboljim jugoslovenskim fudbalerom svih vremena, a pre nekoliko godina je izabran i u idealnu postavu svih Evropskih prvenstava.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.