Zvezda dobila novi Upravni odbor

Izvor: Beta, 21.Dec.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila novi Upravni odbor

BEOGRAD, 21. decembra 2014. (Beta) - Fudbalski klub Crvena zvezda izabrao je u nedelju na sednici Skupštine 15 članova novog Upravnog odbora, dok će se u njemu naknadno naći još petorica.

Novi Upravnog odbora čine: Branislav Djurdjević, Srdjan Knežević, Miloš Djurković, Mladen Jevtić, Dušan Bajatović, Vladica Popović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Branko Radujko, Božidar Cerović, Nebojša Čović, Aleksandar Antić, Predrag Ćurlibrk, Zoran Bašanović i Slobodan Babić.

Oni su izabrani po predlogu novog predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

Takodje, na Skupštini je Dragan Džajić izabran za počasnog predsednika kluba, dok će stadion Zvezde ubuduće nositi ime Rajka Mitića.

Skupština je, takodje, konstatovala da je dug kluba 52.003.519 evra, dok su potraživanja kluba 2.720.994 evra.

Umesto Svetozara Mijailovića, za predsednika Skupštine Zvezde izabran je Ratomir Dujković, dok će potpredsednici biti Ivan Bekjarev i Stanislav Karasi.

Sednici Skupštine prisustvovalo je 90 od 146 članova.

Novi predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je taj fudbalski klub bio u problemima i kada je ostvarivao najveće uspehe, ali da ih je uvek rešavao.

"Zvezda je u svim svojim fazama imala problema, pa i u onim godinama kada je nizala najveće uspehe. Imala je snage tada da rešava probleme, a verujem da i sada ima snage", rekao je Mijailović na sednici Skupštine Crvene zvezde.

Mijailović je kazao da mora da se vrati poverenje u klub i ljude koji ga vode.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda dobila novi Upravni odbor, objavljena visina duga!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2014

Crvena zvezda danas dobila novi Upravni odbor, novog predsednika Skupštine, a objavljena je i visina ukupnih dugovanja i potraživanja kluba u ovom trenutku.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.