Dve medalje u jednom danu: Kristina Bedeč osvojila i srebro na Svetskom kupu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve medalje u jednom danu: Kristina Bedeč osvojila i srebro na Svetskom kupu

Srpska kajakašica Kristina Bedeč osvojila je srebrnu medalju u trci jednoseda na 5.000 metra na Svetskom kupu u Duizburgu.

Ona je trku završila za 21 minut, 50 sekundi i 33 stotinke, što je bilo samo 76 stotinki sporije od pobednice, Lani Belčer iz Velike Britanije.

Bronzanu medalju osvojila je, takođe, Britanka Luiza Soers (21:50.409), koja je u poslednjih 50 metara pokušala da se domogne drugog mesta. Medalja u maratonu je Kristini Bedeč druga na ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Svetskom kupu, pošto je prethodno osvojila i bronzu u jednosedu na 1.000 metara.

Sa njenim srebrom, srpski takmičari su u Duizburgu osvojili po jednu zlatnu i srebrnu i dve bronzane medalje. Zlatno odličje osvojio je dvosed na 200 metara u sastavu Nebojša Grujić / Marko Novaković. Oni su sa Markom Dragosavljevićem i Stefanom Vekićem potom uzeli i bronzu u četverosedu na 200 metara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.