Durent: Voleo bih da zaigram za Barselonu, Evroliga izgleda zanimljivo

Izvor: RTS, 29.Okt.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Voleo bih da zaigram za Barselonu, Evroliga izgleda zanimljivo

Jedan od najboljih strelaca u istoriji NBA lige Kevin Durent izjavio je kako bi voleo da poslenjdu sezonu u karijeri odigra u Barseloni i drugoj najjačoj ligi na svetu.
Od nedavno novi član Bruklina Kevin Durent gostovao je kod bivšeg saigrača Serža Ibake u emisiji pod nazivom "Koliko si gladan".

Durent, koga su godinama zvali "zmija" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog njegovog prelaska iz Oklahome u Golden Stejt je između ostalog probao istoimenu životinju, ali i pričao o evropskoj košarci.
"Zaista bih voleo da poslednju sezonu odigram u inostranstvu, u Barseloni. Evroliga je drugo najbolje takmičenje na svetu, deluje zanimljivo. Ne znam da li će se dogoditi, ali bi bilo dobro da steknem novo iskustvo", rekao je Durent.
Katalonci trenutno imaju najskuplji tim u Evropi sa budžetom od 41,5 miliona evra i zajedno sa CSKA iz Moskve drže čelnu poziciju u Evroligi sa skorom 4-0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.