Vujačić: Želim da se vratim u NBA

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujačić: Želim da se vratim u NBA

Slovenački košarkaš Saša Vujačić je rekao da želi da se vrati u NBA ligu.

35-godišnjak je prošlu sezonu proveo u drugoj italijanskoj ligi, ali veruje da i dalje može da se "izmeri" sa najboljima.

"Volim ovu igru, ne želim da se penzionišem još. Trenutno sam u najboljoj formi ikada. Svakog leta treniram sa Deandreom Džordanom i on kaže isto. Imam 35 godina, ali se osećam kao da imam 25", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Vujačić.

Bek rođen u Mariboru je 2004. godine postao član Lejkersa, a potom je nastupao za Netse, Kliperse i Nikse u NBA ligi.

U Evropi je igrao za Snajdero, Anadolu Efes, Veneciju, Baskoniju, Istanbul, Torino i Veronu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prošle sezone igrao drugu ligu Italije, sad bi u NBA!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 01:11

Kaže da nikad nije bio u boljoj formi...Iako ima 35 godina, Saša Vujačić ne odustaje od NBA lige...Osvajač dve titule NBA lige sa Lejkersima kaže da odavno nije bio u boljoj formi....."Volim ovu igru previše, ne želim da završim", rekao je Vujačić...Ovaj košarkaš je postizao prošle godine...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.