Drugi dan Lige šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 09.Dec.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi dan Lige šampiona

Drugi dan 6. kola Lige šampiona donosi dve velike poslastice za sve ljubitelje fudbala, pošto londonski velikani Arsenal i Čelsi u direktnim duelima sa Olimpijakosom, odnosno Portom, odlučuju o plasmanu u osminu finala.

U znatno težem položaju je Arsenal, koji u vrućem Pireju mora da savlada Olimpijakos sa dva gola razlike jer je poražen od istog rivala na Emirejtsu 3:2.

U centru pažnje na Stamford Bridžu biće Žoze Murinjo jer njegov Čelsi igra >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << presudni meč sa bivšim klubom Portom. Portugalca “steže” pritisak od otkaza i uvek opasnog Porta, ali mu je potreban samo remi kako bi sačuvao posao.

Kijevski Dinamo ima fantastičnu šansu da bude učesnik naredne faze ukoliko na svom terenu pobedi Makabi iz Tel Aviva, srpskog trenera Slavišu Jokanovića i golmana Predraga Rajkovića.

Ništa manje neće biti neizvesnosti u E grupi, gde bitku za narednu rundu vode Bajer Leverkuzen i Roma.

Gosti iz Belorusije, u čijoj prvoj postavi se očekuju Nemanja Milunović i Filip Mladenović, imaće svoje želje jer im trijumf u Rimu garantuje zimu u Evropi, a uz njihovu i pobedu Barselone nastavljaju nastup u elitnom takmičenju.

Najuspešniji tim prve faze, sa svih pet pobeda, fudbaleri Zenita igraju u Gentu protiv istoimenog tima kojem su potrebna tri boda kako bi napravio veliko iznenadjenje i otišao u sam krem evropskog fudbala.

Valensija će sa debitantom na klupi Gerijem Nevilom najverovatnije odraditi svoj deo posla protiv nezainteresovanog Liona, ali će morati da osluškuje vesti iz Belgije.

Sve novine iz fudbala saznajte prvi na linku Fudbalske novosti

Posetite naše stranice na društvenim mrežama Facebook  i Twitter
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   London

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žiru rasplakao Pirej, prošli Čelsi, Gent i Roma

Izvor: B92, 09.Dec.2015

Ekipe Rome, Arsenala, Čelsija, Dinama iz Kijeva i Genta preostali su učesnici osmine finala Lige šampiona...U centru pažnje bilo je nekoliko mečeva, ali se ipak isticao duel Olimpijakosa i Arsenala u okviru grupe F. 'Tobdžijama' je bila potrebna pobeda od tri gola razlike da bi se priključili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.