Došao u Arsenal kao veliko pojačanje, na debi će čekati najmanje do oktobra!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao u Arsenal kao veliko pojačanje, na debi će čekati najmanje do oktobra!

Preuzeli su veliki rizik kada su ga angažovali.

Kijeran Tirni je stigao u smiraj prelaznog roka u redove Arsenala, dugo su "Tobdžije" žele mladog beka u svojim redovima, želja im se ovog leta ispunila.

Ipak, Tirni ima problema sa povredom prepona, koju je sa sobom i doneo na "Emirejts".

On je izjavio da je presrećan što je došao u redove Arsenala, ali je istakao i da je povređen i da jedva čeka da se priključi ekipi na treninzima.

Na to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će ipak morati da sačeka, kako bi tek u oktobru, prema prvim procenama, trebalo da se vrati normalnim treninzima.

Arsenal je Tirnija platio 25 miliona evra, u njemu vide naslednika za Monreala uz levu aut liniju u odbrani, ali će Španac, kako stoje stvari, još neko vreme čuvati levi bok "Tobdžija".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još loših vesti za Zidana, najveće pojačanje će morati da sačeka na debi, šansa za Jovića?!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 15:15

Povreda odvojila i novajliju sa terena...Preneli smo juče, Dani Karvahal zbog suspenzije neće igrati u prvom kolu u Vigu, a sada je obelodanjeno da na otvaranju sezone Zinedin Zidan neće moći da računa ni na Edena Azara...Belgijanac je ovog leta stigao kao veliko pojačanje iz Čelsija, nespreman...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.