Došao sam u Vojvodinu i video trulež, dug je bio tri puta veći!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 14:34

"Došao sam u Vojvodinu i video trulež, dug je bio tri puta veći!"

Teški dani su iza novosadske "stare dame", veruje funkcioner kluba.

Generalni direktor Vojvodine Dušan Bajatović otkrio je u kakvom je stanju bio klub kada je stigao na "Karađorđe".

On je trenutnu funkciju preuzeo pre dve i po godine.

"Kada sam sa aktuelnom rukovodećom garniturom došao u klub, sve je oko nas bilo trulo. Vojvodina je tada zaista bila na niskim granama. Sasvim konkretno, klub je bio srozan i opljačkan", ne krije Bajatović u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Sportski žurnal koji je potom objasnio o čemu se radi.

"Opšti trulež. U svakom pogledu je bilo tako: finansijskom, organizacionom, kadrovskom... Klub je bio na rubu raspadanja. Prema prvim analizama, dug je te 2017. godine iznosio tri miliona evra. Međutim, ubrzo dubinska stručna revizija poslovanja nagovestila je da je minus znatno veći i da tačno iznosi 8,7 miliona evra. I još, sa osnovanom prognozom da to nije sve, odnosno da je dug Vojvodine sigurno veći", kazao je on.

Usledio je period stabilizacije, pa je Vojvodina ove sezone obezbedila ne samo plasman u Evropu, već i u finale Kupa Srbije, a za taj trofej će se boriti sa Partizanom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajatović: Vošin dug bio 8.700.000, za dve i po godine uloženo 14.000.00! Za novi stadion ide još 25.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020

Prvi operativac Vojvodine u intervjuu za Sportski žurnal kaže da je na “Karađorđu“ zatekao trulež, ali obećava bolje sutra..Rezervisano mesto u Evropi i šansa da se podizanjem pehara u Kupu Srbije sipa šlag na tortu. U Novom Sadu posle nekoliko godina slobodnog pada konačno sa optimizmom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.