Dortmundov Papastatopulos polomio nogu, a igraće za dve nedelje?

Izvor: Blic, 10.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmundov Papastatopulos polomio nogu, a igraće za dve nedelje?

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Sokratis Papastatopulos odsustvovaće samo dve nedelje sa terena, saopštio je njegov klub iako je ovaj 26-godišnjak slomio nogu.

Papastatopulos je prelom fibule (potkolenične kosti) doživeo na prvenstvenom meču protiv Borusije iz Menhengladbaha, koji je njegov tim dobio sa 1:0.

Potpuno začuđujuće, "milioneri" su saopštili da će se on do kraja meseca vratiti obavezama, najverovatnije jer je u pitanju "samo" naprsnuće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On će svakako propustiti utakmicu reprezentacije Grčke protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i prijateljski meč sa Srbijom na Kritu.

Kako je saopštio doktor Borusije Markus Braun, "stabilna fibularna fraktura" je takva da će ovaj defanzivac moći da zaigra 26. novembra na meču Lige šampiona protiv Arsenala u Lonodnu.

Ekipa Jirgena Klopa pobedila je čudesnim autogolom Menhengladbah i time prekinula seriju katastrofalnih rezultata i pet vezanih poraza u nacionalnom prvenstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.