Izvor: HotSport.rs, 10.Nov.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH ZA BORUSIJU: Papastatopulos van terena dve nedelje

Centralni defanzivni fudbaler Borusije iz Dortmunda Sokratis Papastatopulos odsustvovaće dve nedelje sa terena zbog povrede desnog skočnog zgloba.
Prema rečima portparola „Milionera“, grčki internacionalac je zaradio prelom fibule do koga je došlo na prvenstvenom meču protiv Borusije iz Menhengladbaha, u kojem je tim iz Dortmuda slavio sa 1:0.
On će propustiti utakmicu reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Grčke protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i prijateljski meč sa Srbijom na Kritu.
Štoper Dortmunda će se na teren vratiti 26. novembra za susret Lige šampiona protiv Arsenala, kažu čelnici Borusije iz Dortmunda.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papastatopulos dve nedelje u autu

Izvor: B92, 10.Nov.2014

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Sokratis Papastatopulos odsustvovaće dve nedelje sa terena zbog povrede desnog skočnog zgloba...Papastatopulos je prelom fibule doživeo na prvenstvenom meču sa Borusijom iz Menhengladbaha, koji je njegov tim dobio sa 1:0...On će propustiti utakmicu reprezentacije Grčke...

Nastavak na B92...

Pocijus propušta meč protiv Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2014

Košarkaš Galatasaraja Martinas Pocijus odsustvovaće sa terena oko tri nedelje zbog povrede i propustiće utakmicu 6. kola Evrolige protiv Crvene zvezde u Istanbulu, saopštio je danas turski tim...Litvanski košarkaš ove sezone u elitnom takmičenju prosečno beleži 7,5 poena i 0,5 skokova...Pocijus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.