Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2020, 22:39

Dominacija Zvezdinih bekova: Lojd MVP kola, Hol najbolji asistent (VIDEO)

Pojačanja crveno-belih blistala protiv Baskonije

Bekovi Crvene zvezde Džordan Lojd i Lengston Hol obeležili su drugo kolo Evrolige. Lojd je poneo laskavo priznanje MVP-a ove runde takmičenja sa ukupno 34 indeksna poena i iza sebe ostavio Nanda de Koloa sa 28 i Vladimira Lučića (23).

Lojdu je ovo bio jedan od najboljih mečeva karijere u Evroligi, ali ne i najveći broj indeksnih poena, pošto je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone u dresu Valensije protiv Panatinaikosa osvojio čak 41. Ali, ovo mu je najefikasniji meč u karijeri sa 30 postignutih poena, a prvi put je imao i šest skokova, od čega tri ofanzivna, što mu je takođe rekord.

Lengstonu Holu je ovo prva sezona u Evroligi, pa je tako i većina cifri iz jučerašnjeg meča najviša. Protiv Fenerbahčea je ubacio 12 poena, ali je imao samo tri asistencije, a sinoć je sa 11 pokazao visoke domete u ovoj sezoni. Jednu manje imao je Pierija iz Baskonije, a Malkom Dilejni osam u dresu Armanija.

Crvena zvezda narednu utakmicu u Evroligi igra protiv Žalgirisa 13. oktobra u dvorani Aleksandar Nikolić.

30 pts | 6 reb

A career night for @mrjloyd ????#EuroLeagueisBack pic.twitter.com/TMNZwyE3GH

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.