Dogovorio se sa Sitijem i doživeo horor povredu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorio se sa Sitijem i doživeo horor povredu! (video)

Loše vesti za sve strane u potencijalno jednom od najvećih transfera leta.

Ajmerik Laporte je na nosilima napustio teren, Francuz se povredio u meču reprezentacije protiv Škotske. Kapiten Bilbaoa koji je sinoć igrao za mlade "Petlove" je posle sudara iznesen sa terena.

Nema još informacija koliko će odsustvovati, ali se priča da je u pitanju teža povreda kolena.

Sada strepi i Bilbao, ali i Siti. Naime, juče je "Marka" objavila vest da se odlični >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << defanzivac dogovorio sa Mančester Sitijem i da će "Građani" na inicijativu Pepa Gvaridole platiti klauzulu od 50 miliona evra za Baskijca rođenog u Francuskoj.

Ako se ostvari ovaj transfer, on bi postao treći najskuplji defanzivac u istorij, posle Luiza i Mangale koji je razočarao u Sitiju.

Ovo je trenutak kada se Laporte povredio...

Footage of the injury Aymeric Laporte has suffered tonight. Looks a serious one too.pic.twitter.com/3j6bdMH7Hw

— FCB News (@FCBNewsRoom) March 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR: Stravična povreda fudbalera Atletik Bilbaa (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2016

Jeziva situacija viđena je na utakmici mladih reprezentacija Francuske i Škotske.. . Mladi fudbaler Atletiko Madrida Omerik Laport ovonedeljnu reprezentativnu akciju u selekciji ‘galskih petlova’ neće pamtiti po dobrom. U duelu mladih timova do 21 godine protiv odgovarajućeg tima Škotske Laport...

Nastavak na HotSport.rs...

Propala Gvardiolina skupocena želja?

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Povreda skočnog zgloba mogla bi da spreči transfer mladog Francuza vredan 50 miliona...Kako javlja britanski Indenpendent, povreda članka mogla bi da odvrati Mančester Siti od kupovine mladog štopera Atletik Bilbaoa, Ajmerika Laporta...Mladi Francuz, koji sa velikim uspehom nastupa za Bilbao u španskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.