(VIDEO) URLAO OD BOLOVA: Fudbalska zvezda od 50 miliona evra doživela užasnu povredu

Izvor: Kurir, 25.Mar.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) URLAO OD BOLOVA: Fudbalska zvezda od 50 miliona evra doživela užasnu povredu

Mladi francuski fudbalski reprezentativac Ajmerik Laporte teško se povredio na utakmici protiv Škotske u kvalifikacijama za EP 2017.

Laporte (21) je jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta, a trebalo bi da bude zvezda letnjeg prelaznog roka. On je posle duela sa Lijamom Hendersonom nezgodno pao i slomio je nogu.

Mladi francuski fudbaler je urlao od bolova, a brzo je intervenisala lekarska ekipa. On će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prema prvim procenama morati da pauzira više meseci.

Laporte je član Atletik Bilbaa, a trebalo je da bude član seniorske reprezentacije Francuske na EP.

Interesovanja za Laportea su pokazali Barselona i Mančester siti, a mediji na Ostrvu tvrde da budući trener "građana" Pep Gvardiola da mladi francuski fudbaler nastavi karijeru u ovom klubu.Navodno je Bilbao pristao da za 50 miliona evra proda Laportea, a posle ove teške povrede postoji mala mogućnost da se transfer realizuje.

Laporte broken ankle oh my.... pic.twitter.com/wZlSxtnJPo

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dogovorio se sa Sitijem i doživeo horor povredu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Loše vesti za sve strane u potencijalno jednom od najvećih transfera leta...Ajmerik Laporte je na nosilima napustio teren, Francuz se povredio u meču reprezentacije protiv Škotske. Kapiten Bilbaoa koji je sinoć igrao za mlade "Petlove" je posle sudara iznesen sa terena...Nema još informacija koliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.