Novi Sad: Proglašene izborne liste Heroji - Miša Bačulov i ĆALE OVO JE ZA TEBE-PETAR ĐURIĆ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 23:27

Novi Sad: Proglašene izborne liste Heroji - Miša Bačulov i ĆALE OVO JE ZA TEBE-PETAR ĐURIĆ

Gradska izborna komisija je na 94. sednici, održanoj 14. maja 2024. godine, donela Zaključak kojim se nalaže političkoj stranci Dosta je bilo da otkloni nedostatke u Izbornoj listi u roku od 48 časova.
Gradska izborna komisija je na 94. sednici proglasila izborne liste za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, raspisane za 2. jun 2024. godine i to Izbornu listu Heroji - Miša Bačulov, koju je podnela Grupa građana Heroji - Miša Bačulov i Izbornu listu ĆALE OVO JE ZA TEBE-PETAR ĐURIĆ, koju je podnela Grupa građana „ĆALE OVO JE ZA TEBE“.
Na 94. sednici usvojen je zapisnik sa 93. sednice Gradske izborne komisije....
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jedna lista odbijena u GIK, evo čije liste će se još naći pred građanima 2. juna

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2024, 10:03

NOVI SAD – Gradska izborna komisija je na 94. sednici, održanoj 14. maja 2024. godine, donela Zaključak kojim se nalaže političkoj stranci Dosta je bilo da otkloni nedostatke u Izbornoj listi u roku od 48 časova. Gradska izborna komisija je na 94. sednici proglasila izborne liste za izbor odbornika...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.