Đurđić nastavio golgetersku seriju, gledali ga skauti Milana i Udinezea

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđić nastavio golgetersku seriju, gledali ga skauti Milana i Udinezea

Napadač švedskog Helsinborga Nikola Đurđić ponovo je se upisao u strelce, ovoga puta na utakmici sa Geteborgom koju je njegov tim dobio sa 2:0.

Đurđić je mrežu rivala zatresao u 50. minutu, dok je konačan rezultat postavio Alvaro Santos iz penala u 75. minutu.

Do kraja prvenstva ostalo je još samo jedno kolo, a Đurđićev tim u najboljem slučaju može da okonča ovu sezonu na četvrtom mestu. Srpski fudbaler igra za Helsingborg tek nešto više od dva meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a u tom periodu ekipa je u švedskom šampionatu ostvarila pet pobeda, tri remija i dva poraza.

Đurđić igra u fenomenalnoj formi. On je na deset utakmica u šampionatu dao čak devet golova, a još dva je postigao u Ligi Evrope i da je ranije stigao u ekipu, možda bi se umešali i u borbu za titulu.

Pucajući od optimizma usled najbolje forme u karijeri, Đurđić svoje obaveze u Helsingborgu završava u decembru, s tim što švedska ekipa ima opciju da otkupi njegov ugovor od norveškog Haugesunda. Na prethodnoj utakmici švedske lige posmatrali su ga skauti Milana, Udinezea i Alkmara.

Helsinborg u poslednjem kolu gostuje Gefleu što je prava prilika da Đurđić zatrese mrežu još koji put.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurđić opet pogodio, vidi li ga Mihajlović? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2012, 00:21

Srpski napadač Nikola Đurđić je nastavio da rešeta u dresu Helsinborga. Nekadašnji golgeter Voždovca je trasirao Helsinborgu put ka pobedi na Geteborgom (2:0) golom za 1:0 u 50. minutu, dok je konačan rezultat postavio Alvaro Santos iz penala u 75. minutu. Đurđić je sjajno reagovao pred golom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đurđić se ne zaustavlja

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2012

Napadač švedskog Helsinborga Nikola Đurđić ponovo je zatresao protivničku mrežu i to na utakmici sa Geteborgom koju je njegov tim dobio sa 2:0 (0:0). Đurđić je bio strelac pogotka u 50. minutu, dok je konačan rezultat postavio Alvaro Santos iz penala u 75. minutu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.