Đurđević i Veljković: Tajna našeg uspeha je u tome što smo bili složni

Izvor: Press, 02.Avg.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević i Veljković: Tajna našeg uspeha je u tome što smo bili složni

"Od prvog dana smo imali velike ambicije na ovom takmičenju, verovali smo da možemo, potajno se nadali i na kraju ostvarili cilj. Najteže nam je bilo u polufinalu protiv Portugalije, a posle naravno i u finalu protiv izuzetno jakih Francuza. Pokazali smo da smo prava ekipa, držali smo se se zajedno i kada je bilo teško i kada nam je išlo dobro", rekao je Ðurđević na konferenciji za štampu u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Miloš Veljković je ponovio da je "tajna formula" uspeha omladinske reprezentacije u činjenici da su "disali kao jedno".
"Od početka smo verovali da možemo da napravimo veliki rezultat, disali smo kao jedno biće i na terenu i na svlačionici. Najgore nam je bilo u polufinalu protiv Portugalije kada smo gubili sa 2:1, ali smo svi verovali u pobedu i na kraju do nje došli", rekao je Veljković na svečanom dočeku u Staroj Pazovi.
Da podsetimo, na toj utakmici došlo je do skandala, kada su organizatori umesto državne srpske himne pustili "Hej, Sloveni", bivše Jugoslavije.
Omladinci Srbije juče su ostvarili istorijski uspeh osvojivši prvu titulu šampiona Evrope. U finalnoj utakmici u Marijampolu, u Litvaniji, pobedili su Francusku sa 1:0 golom Andrije Lukovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORLIĆI: Borili smo se kao lavovi - srcem i dušom!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2013

Hteli smo da pokažemo svima koji nisu verovali u nas da imamo karakter, srce i dušu - rekao je kapiten našeg tima..STARA PAZOVA - Kapiten omladinske reprezentacije Srbije Marko Pavlovski rekao je danas da je osvajanje titule evropskog prvaka istorijski trenutak za Srbiju..."Osećaj i prvi utisci su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.