Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 12:16

Đokovićev dubl partner: Novak nas je sam dovukao do polufinala, ja skoro da nisam ubacio lopticu

Srpski as ipak džentlmenski prebacuje zasluge na račun Španca

Novak Đoković je rešio da se za najbržu podlogu priprema igrajući dubl na ATP turniru na Maljorki.

Za partnera u igri parova ja izabrao malo poznatog španskog tenisera Karlosa Gomesa Ereru koji zauzima 355. mesto na svetskoj rang listi u singlu i 258. u dublu.

I krenuli su odlično! Uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na terenu, zabavljaju se i pobeđuju. U prvom kolu su savladali Čačića i Brkića posle dramatičnog meča, da bi u četvrtfinalu eliminisali prve nosioce Sebaljosa i Granoljersa koji spadaju u grupu top 10 igrača na svetu u dublu.

„Ma on nas je sam doveo do polufinala. Ja skoro da nisam vratio lopticu u protivničko polje u dva seta. Sva sreća da je ovde. Još jednom mu hvala jer je ovo za mene ostvarenje sna. Budan sam, a sanjam otvorenih očiju. Mnogo mi znači što je uz mene na terenu“, skromno i oduševljeno je priznao Španac koji je već 15 godina prijatelj Novakove braće Marka i Đorđa, a trenira ga Pepe Imas.

Novak sa druge strane ne želi zasluge za sebe i bodri svog saigrača.

„Baš se zabavljamo na terenu. Ovo je bila velika pobeda za nas. Pobedili smo jedan od najboljih dublova sveta iako smo izgubili prvi set. Čak smo igrali dobro i u tom prvom setu koji smo izgubili. Vidite, ovo je dubl na travi. Sve se rešava veoma brzo. Jedan ili dva udarca mogu da odluče pobednika kao što je to bio slučaj u četvrtfinalu. Karlos je igrao najbolje kada je bilo najpotrebnije. Ovo je njegova pobeda“, rekao je Đoković.

Danas ih očekuje polufinalni okršaj protiv dvojice prekaljenih dubl vukova Ul Hak Kurešija i Maraha. Opet nisu favoriti, kvota na Srbina i Španca je 1,95. Ali to ne mora ništa da znači. Kada se Novaku igra, pobeda je obično jedini mogući epilog. Bez obzira na podlogu, partnera...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đoković: Nisam ovo očekivao

Izvor: B92, 24.Jun.2021

Srpski teniser Novak Đoković nije očekivao da će toliko daleko dogurati na turniru na Majorki...On je u paru sa Karlosom Gomes-Ererom stigao do meča za titulu na turniru iz serije 250...Nakon što su izbacili prve nosioce u četvrtfinalu, u polufinalu su savladali treće, Maraha i Kurešija..."Nisam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.