Đoković upao Dimitrovu na konferenciju posle pobede i počeo je treš tok šou! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković upao Dimitrovu na konferenciju posle pobede i počeo je treš tok šou! (VIDEO)

Novak Đoković je izuzetno raspoložen stigao na Vimbldon, što se moglo videti i tokom njegovog prvog meča, ali i na osvnovu svega onoga što radi van terena.

''The Jocker'' je još jednom pokazao zašto ga mnogi smatraju najvećim šoumenom u svetu tenisa. Naime, najbolji teniser sveta je posle pobede Grigora Dimitrova u prvom kolu Vimbldona protiv Bjorna Fratanđela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << upao na njegovu konferenciju i počeo je ''treš tok'' s Bugarinom.

Baš u trenutku kada je Dimitrov izgovorio da se ne plaši ni jednog igrača na Vimbldonu. U tom trenutku je Đoković uleteo u salu i upitao ''Jesi li siguran u to?''

Dimitrov je bio iznenađen ali je nastavio u istom stilu sa šalom.

So, @GrigorDimitrov is not afraid of anyone... You sure about that? #Wimbledon https://t.co/aqsoh8OLfF— BBC Tennis (@bbctennis) June 29, 2016

- Da, posebno se tebe ne plašim, posebno tebe, posebno tebe - ponavljao je Bugarin uz osmeh.

Nešto slično Novak je uradio i na Indijan Velsu 2014. godine, prisetite se kako je to izgledalo tada.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.