Novak rastužio Srbiju!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak rastužio Srbiju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je blizu odluke da preskoči meč sa Velikom Britanijom u Dejvis kupu, kako bi se maksimalno dobro pripremio za nastup na Olimpijskim igrama u Riju.

- Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još odlučio, ali sam bliži odluci da izostanem iz tog meča. Odmah posle Vimbldona fokus će mi biti na Olimpijskim igrama i daću sve od sebe da se prvo dobro odmorim, a onda i da krenem sa maksimalno ozbiljnim pripremama za Rio. Promena podloge u kratkom roku sa trave na šljaku nije jednostavna stvar, donosi dosta rizika i blizu sam dogovora sa selektorom Obradovićem i saigračima da preskočim duel sa Britanijom. Međutim, nije mi lako da presečem, jer nema lepše stvari nego kada igram za Srbiju, pred svojim narodom. To je posebna vrsta emocija i nešto što svakoga od nas ispunjava - rekao je srpski teniser izveštaču "Sportskog žurnala" iz Londona.

On je dodao da je veoma ponosan na bronzanu olimpijsku medalju iz Pekinga i istakao da ne krije da u Riju želi zlato.

- Daću sve od sebe da uzmem zlato, ali i ostali teniseri u Brazil stižu sa istim ciljem, mnogo toga mora da se poklopi da bih to i ostvario. Biće to sve osim šetnje do prvog mesta i zlata - poručio je Đoković i konstatovao da od srpskog tima ocekuje više od četiri medalje koliko je osvojeno u Londonu.

Meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković upao Dimitrovu na konferenciju posle pobede i počeo je treš tok šou! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016

Novak Đoković je izuzetno raspoložen stigao na Vimbldon, što se moglo videti i tokom njegovog prvog meča, ali i na osvnovu svega onoga što radi van terena...''The Jocker'' je još jednom pokazao zašto ga mnogi smatraju najvećim šoumenom u svetu tenisa. Naime, najbolji teniser sveta je posle...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.