Đoković se pobedom vratio na teren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se pobedom vratio na teren

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala turnira u Šangaju, pošto je u drugom kolu pobedio Italijana Fabija Fonjinija u dva seta, 6:3 i 6:3.

Đoković je do devete pobede protiv Fonjinija u isto toliko međusobnih mečeva došao posle sat i 15 minuta igre.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniser će se u osmini finala masters turnira u Šangaju sastati s boljim iz duela između Kanađanina Vaseka Pospišila i Bugarina Grigora Dimitrova.

Đoković, koji je odigrao prvi meč posle nešto više od meseca dana i poraza u finalu Ju-es opena, je u uz manje oscilacije izborio plasman u treću rundu turnira u Šangaju.

Prvi teniser sveta je jedini brejk u prvom setu, u kom je imao svega 47 odsto ubačenog prvog servisa, napravio u drugom gemu. On je u nastavku tog perioda spasao tri brejk lopte i poveo s 1:0 u setovima.

Drugi set doneo je nešto više uzbuđenja. Na početku teniseri su razmenili po jedan brejk, da bi Đoković u finišu dvaput oduzeo servis rivalu i izborio plasman u osminu finala.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Djoković u osmini finala turnira u Šangaju

Izvor: Beta, 11.Okt.2016

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala turnira u Šangaju, pošto je u drugom kolu pobedio Italijana Fabija Fonjinija u dva seta, 6:3 i 6:3.Djoković je do devete pobede protiv Fonjinija u isto toliko medjusobnih mečeva došao posle sat i 15 minuta igre.Srpski teniser će se...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.