Đoković se oglasio povodom tragedije u Parizu

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se oglasio povodom tragedije u Parizu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom stravične tragedije koja se u petak uveče dogodila u francuskoj prestonici istakavši da nema reči kojima može da opiše kako se oseća.

Pariz je u petak bio meta nekoliko vezanih terorističkih napada u kojima je stradalo najmanje 120 nedužnih osoba, a sportska javnost nalazi se u šoku baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i čitav svet.

Veliki broj sportista izrazio je saučešće porodicama žrtava a među njima se nalazi i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji ne krije da se nalazi u stanju šoka.

"Šokiran, tužan, užasnut, bez reči. Molim se za porodice stradalih i sve žrtve" napisao je Novak Đoković na svom "Tviter" profilu.

Nema sumnje da se srpski teniski as oseća pogođenim onim što se dogodilo u Parizu, jer je pre samo nekoliko dana uživao u francuskoj prestonici tokom poslednjeg turnira iz serije Master 1000 koji je osvojio četvrti put u karijeri.

Podsećamo da je među metama terorista bio i nacionalni stadion "Francuska" na kojem je sinoć odigrana prijateljska utakmica između selekcija Francuske i Nemačke kojoj je prisustvovala i Novakova koleginica i prijateljica Ana Ivanović.

Shocked, saddened, horrified, speechless. My prayers go to all the families and victims. #PrayersForParis

— Novak Djokovic (@DjokerNole) November 14, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pariski šampion Novak: Šokiran sam, tužan, prestravljen...

Izvor: Blic, 14.Nov.2015

Novak Đoković nedavno je iz Pariza otišao sa šampionskom titulom na Masters turniru, a u subotu pre podne šokirale su ga vesti koje su došle iz prestonice Francuske...Teroristički napadi na više lokacija izazvali su smrt više od 150 ljudi, što je prestravilo najboljeg tenisera sveta, rekordera...

Nastavak na Blic...

Novak o Parizu: Šokiran, tužan, uplašen

Izvor: B92, 14.Nov.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od brojnih sportista koji su izrazili šok posle terorističkih napada koji su se desili u Parizu. "Šokiran sam, tužan, uplašen i bez reči. Moje molitve su za sve porodice i žrtve", napisao je Đoković na društvenoj mreži Tviter.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.