Đoković sa Pospišilom otvara duel protiv Kanađana, Tipsa na Raonića u Dejvis kupu

Izvor: Blic, 12.Sep.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Pospišilom otvara duel protiv Kanađana, Tipsa na Raonića u Dejvis kupu

Dejvis kup reprezentacija Srbije od 13. do 15. septembra igraće u "Kombank" areni polufinalni duel sa selekcijom Kanade, a u prvom susretu u petak od 16 časova igraće najbolji teniser sveta Novak Đoković i Vasek Pospišil, a odmah nakon njih će na teren Janko Tipsarević kojem će na megdan izaći Miloš Raonić.

Samo će Janko i Novak prvog dana braniti boje Srbije. Nole i Pospišil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se do sada nisu sastajali, dok su Tipsarević i Raonić tri puta igrali i sva tri puta je slavio rođeni Podgoričanin koji igra pod kanadskog zastavom.

Subotnji program otvoriće dublovi gde će Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac igrati protiv Pospišila i Danijela Nestora od 16 časova, a moguća je i promena igrača do sat vremena pre početka susreta.

U nedelju će najveći aduti obe selekcije ukrstiti rekete - od 14 sati Đoković će igrati protiv Raonića, dok će Tipsa odmah posle prvog duela odigrati meč sa Pospišilom.

Sportski je reciklirati

Kompanija Sekopak uspostavila je saradnju sa Teniskim savezom Srbije kako bi na Dejvis kupu promovisala ekološke vrednosti za koje se zalaže. Kao lider u oblasti efikasnog upravljanja ambalažnim otpadom, sprovodiće aktivnosti koje imaju za cilj podizanje svesti o očuvanju i zaštiti životne sredine.

Tokom svih mečeva, biće postavljeni Sekopak štandovi, gde će posetioci moći da se edukuju o značaju recikliranja, kao i da na licu mesta odlože ambalažni otpad u odgovarajuće kante, tako što će staklene flaše, limenke, plastične čaše, kao i kartonski otpad ubacivati u Sekopak kante, različitih boja, a koje će biti raspoređene na najprometnijim mestima u Kombank areni i posebno označene.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković sa Pospišilom otvara duel protiv Kanađana, Tipsa na Raonića u Dejvis kupu

Izvor: Dzungla.org, 12.Sep.2013

Dejvis kup reprezentacija Srbije od 13. do 15. septembra igraće u „Kombank“ areni polufinalni duel sa selekcijom Kanade, a u prvom susretu u petak od 16 časova igraće najbolji teniser sveta Novak Đoković i Vasek Pospišil, a odmah nakon njih će na teren Janko Tipsarević kojem će na megdan...

Nastavak na Dzungla.org...

Đoković i Pospišil otvaraju polufinale

Izvor: Danas, 12.Sep.2013

Sa nestrpljenjem iščekivan polufinalni duel Dejvis kupa između Srbije i Kanade u Kombank areni otvoriće najbolji igrač na ATP listi Novak Đoković i 41. teniser sveta Vasek Pospišil, dok posle njih na šljaku izlaze Janko Tipsarević i Miloš Raonić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.