Đoković sa Dimitrovim za finale Pariza

Izvor: RTS, 02.Nov.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Dimitrovim za finale Pariza

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković sastaje se sa Grigorom Dimitrovim u borbi za finale masters turnira u Parizu. Direktan prenos meča, čiji se početak očekuje oko 14.00, je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Na putu do polufinala Novak Đoković je ubedljivo savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) i revanširao mu se za poraz na turniru u Šangaju.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je trenutno 27. igrač na svetskoj listi, savladao je Garina sa 6:2, 7:5. 
Đoković i Dimitrov odlično poznaju sisteme igre jedan drugog jer su do sada pet puta odmeravali snage na terenu, a svih pet puta pobede je odnosio naš teniser.
U drugom polufinalnom meču, koji će početi oko 16.30, snage će odmeriti drugi teniser na listi Rafael Nadal i Denis Šapovalov.
Rezultate Mastersa u Parizu pogledajte ovde.  
Direktan prenos meča Đokovića i Dimitrova, čiji se početak očekuje oko 14.00, je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak srušio Dimitrova, u finalu protiv Šapovalova

Izvor: RTS, 02.Nov.2019

Najbolji svetski teniser Novak Đoković savladao je u polufinalu Mastersa u Parizu Bugarina Grigora Dimitrova sa 2:0 (7:6, 6:4). Protivnik srpskom teniseru u finalu (nedelja, 15.00, RTS1) biće Denis Šapovalov, kojem je Rafael Nadal predao meč bez borbe. ...

Nastavak na RTS...

Đoković i Šapovalov u finalu Mastersa u Parizu

Izvor: VOA, 02.Nov.2019

Rafael Nadal predao je meč polufinala Mastersa u Parizu Denisu Šapovalovu čime se kanadski teniser plasirao u finale turnira gde će sastati sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Prethodno se Đoković pobedom nad Grigorom Dimitrovim sa 2:0 u setovima plasirao u finale tog takmičenja. Da...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.