Đoković protiv Lopeza u noćnom terminu

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Lopeza u noćnom terminu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u večernjem terminu četvrtfinalni meč na Otvorenom prvenstvu SAD protiv Španca Felisijana Lopeza u Njujorku. Lopez je 18. nosilac, a Đoković ga je pobeđivao u svih pet prethodnih susreta.

Kako su objavili organizatori poslednjeg grend slem turnira sezone, taj duel je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u noći između utorka i srede i neće početi pre 2.30 po srednjoevropskom vremenu.
Biće to šesti međusobni okršaj Đokovića i Lopeza, trenutno 19. na ATP listi, a svih pet prethodnih pripalo je srpskom teniseru.
Najbolji teniser današnjice se pobedom nad Agutom od 3:1 plasirao u svoje 26. uzastopno grend slem četvrtfinale.
"Nisam bio zadovoljan kako sam igrao, ali je važno da sam na vreme uspeo da se pregrupišem i nađem put ka pobedi", rekao je Đoković posle meča.
Đoković je ovom pobedom 17. put zaredom došao do četvrtfinala turnira, a na večnoj listi pobeda na grend slemovima pretekao je legendarnog Pita Samprasa, pošto sada ima 204 pobede na najvećim turnirima.
Samo Amerikanac Džimi Konors sa 27 i Švajcarac Rodžer Federer sa 36 ostvarili su u karijeri više uzastopnih grend slem četvrtfinala od Đokovića. 
Protivnik Đokoviću u meču za ulazak u polufinale poslednjeg grend slem turnira biće, takođe Španac, Felisijano Lopez, koji je Fabija Fonjinija iz Italije pobedio sa 6:3, 7:6 (7-5), 6:1.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole ima plan za šampiona

Izvor: Danas, 11.Sep.2015

Ne umire u lepoti, ali pobeđuje na US openu; Novak Đoković je došao nadomak 11. finala ove sezone, na isto toliko turnira, a da bi došao u poziciju nalik onoj iz 2011. kada je osvojio tri grend slema, osim Rolan Garosa, moraće večeras (18.00) da pronađe recept za aktuelnog šampiona u NJujorku... Marin...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.