Đoković protiv Čilića za finale (RTS 1, 23 časa)

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Čilića za finale (RTS 1, 23 časa)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u borbi za finale Otvorenog prvenstva Amerike igraće protiv branioca trofeja Marina Čilića iz Hrvatske. Direktan prenos na RTS-u u petak od 23 časa. U njihovim međusobnim duelima Čilić do sada nije osetio slast pobede.

Đoković je, govoreći o narednom protivniku Marinu Čiliću koji na Ju-Es >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << openu brani titulu, konstatovao da Hrvat nije izgubio 12 uzastopnih mečeva u Njujorku, ali da on za njega ima spreman plan.
Iako vodi protiv Čilića sa 13:0, Đoković smatra da ga očekuje izuzetno težak meč.
"Igrali smo puno puta zajedno i veliki smo prijatelji. Znam šta treba da radim u meču protiv njega i nadam se da ću uspeti da realizujem taj plan", poručio je Đoković.
Srpski teniser je do polufinala stigao nakon pobede nad Felisijanom Lopezom od 3:1 (6:1, 3:6, 6:3, 7:6), dok je Marin Čilić eliminisao Žo-Vilfrida Tsongu iz Francuske sa 3:2.
Meč prvog polufinala igra se u petak od 23 časa i možete ga pratiti u prenosu na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković bolji od Lopeza, u polufinalu sa Čilićem

Izvor: RTS, 11.Sep.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Amerike Španca Felisijana Lopeza sa 3:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:3, 7:6. U borbi za finale turnira naš teniser će igrati protiv branioca titule Marina Čilića. Direktan prenos meča na kanalima RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Đoković - Čilić: Obračun pred ponoć

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015

Najbolji teniser sveta u polufinalu US Opena večeras od 23 časa sastaće se sa braniocem trofeja. Kakav Vi ishod meča očekujete? Glasajte u našoj anketi..Novak Đoković će se za ulazak u finale ovogodišnjeg US Opena boriti sa Marinom Čilićem, koji brani trofej u Njujorku...O igri Hrvata zna...

Nastavak na Mondo...

(FOTO) SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Evo zasto je Novak silno motivisan da pobedi Čilića

Izvor: Kurir, 11.Sep.2015

NJUJORK - Prvi reket sveta Srbin Novak Đoković igra protiv Hrvata Marina Čilića u polufinalu poslednjeg gren slem turnira sezone, Ju-Es opena...Čilić brani titulu u Njujorku, a Novak je do sada dobio svih 13 duela protiv hrvatskog tenisera...Nekoliko sati pre početka meča Đoković je na društvenim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.