Đoković pričao o novoj fori koju koristi kada je besan na terenu: Da li ste je primetili?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pričao o novoj fori koju koristi kada je besan na terenu: Da li ste je primetili?

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju, pošto je uz dosta muke, savladao 110. na ATP listi Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3..

Ðoković je do druge pobede u isto toliko duela protiv starijeg Zvereva došao posle 143 minuta igre.

Novak je na ovom meču napravio 37 neiznuđenih grešaka, u pojedinim delovima meča bio je neprepoznatljiv, ali je patentirao novu taktiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kako da što pre zaboravi grešku koju je upravo napravio.

Kada bi pogledao ka svojoj loži, smeškao se i pevušio.

- Pevušim određenju melodiju na terenu koja mi pomaže da zaboravim grešku. I radi. Bilo je to pred kraj meča, umesto uobičajenih izliva besa, za koje verujem da su iza mene, tu energiju i vibraciju transformisao sam u melodiju - rekao je Đoković.

- Da budem iskren, nisam dobro udarao lopticu na početku meča, nisam se ni dobro kretao pa me je Zverev imao tačno tamo gde je želeo. Miša se borio, bio je fokusiran, dao je sve od sebe i bio je na samo nekoliko poena od pobede - rekao je Novak Đoković.

.@DjokerNole: "I hummed a tune on court to help me forget about a previous mistake. And it worked." #SHRolexMasters pic.twitter.com/rFDFOWAeTG

— SH Rolex Masters (@SHRolexMasters) October 14, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novak: Pevušio sam da bih se smirio

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je da je pronašao nov način da bi ostao miran na terenu kada mu sve ne ide, pa mu se tako dešava da pevuši sam sebi...Đoković se u petak plasirao u polufinale Mastersa u Šangaju pobedivši Nemca Mišu Zvereva posle preokreta sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:3...Posle...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.