Šangaj: Đoković se mučio, ali pobedio Zvereva

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šangaj: Đoković se mučio, ali pobedio Zvereva

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju, pošto je danas, uz dosta muke, savladao 110. na ATP listi Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Đoković je do druge pobede u isto toliko duela protiv starijeg Zvereva došao posle 143 minuta igre. Njegov naredni rival, na putu do četvrte titule u Šangaju, biće Španac Roberto Bautista-Agut, koji je posle Viktora Troickog dobio i Žoa-Vilfreda Congu 6:3, 6:4.

Biće to njihov šesti duel, a Đoković je dobio svih prethodnih pet. Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od  5.452.985 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković, uz dosta muke, savladao Mišu Zvereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2016

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je danas pobedio Nemca Mišu Zvereva sa 3:6, 7:6, 6:3...Prvi teniser sveta, koji brani titulu u Šangaju, u polufinalu će igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta koji je ranije danas pobedio Žoa-Vilfreda Congu...Đoković...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.