Đoković i Šarapova, drugi deo

Izvor: B92, 08.Mar.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Šarapova, drugi deo

Novak Đoković i Marija Šarapova snimili su novu reklamu poznatog proizvođača reketa.

Baš kao i u prethodnoj, Ruskinja je ponovo Đokovića pogodila u međunožje, doduše nije imala nameru to da uradi.

Novak je ponudio da uhvati lopticu, nije uspeo, a bolna grimasa sve govori.

I Đoković i Šarapova ove nedelje igraju na turniru u Indijan Velsu. Srpski teniser se u drugom kolu sastaje sa pobednikom meča Fonjini – Bedene, dok je protivnica ruske teniserke Frančeska Skjavone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TANDEM: Šarapova ponovo pogodila Đokovića u međunožje

Izvor: Kurir, 08.Mar.2013

Srpski teniser i ruska teniserka snimili nastavak reklame za proizvođača reketa Hed..Novak Đoković i Marija Šarapova snimili su novu reklamu za poznatog proizvođača reketa "Hed"...Scenaristi su se ponovo poigrali detaljem iz prošle reklame, kada je Ruskinja pogodila Novaka u međunožje. Ovog...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) Šarapova opet pogodila Đokovića u međunožje

Izvor: Press, 08.Mar.2013

Šarapova je glavni protagonista ove reklame u kojoj ruska teniserka u različitim situacijama pokazuje koliko je moćan njen reket, ali za nas je najzanimljiviji poslednji deo kada se pojavljuje Đoković. Šarapova na bejzbol terenu udara lopticu i upućuje je ka Novaku, koji ne uspeva da je uhvati,...

Nastavak na Press...

Šarapova pogodila Đokovića u međunožje!

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2013

Novak Đoković i Marija Šarapova snimili su novu reklamu za “Hed”, poznatog proizvođača reketa, koji, naravno, koriste i njih dvoje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.