Đampaolo ne dobija veznjaka, Milan gubi bitku sa Premijerligašem?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đampaolo ne dobija veznjaka, Milan gubi bitku sa Premijerligašem?

Italijanski klub ne može da parira klubovima sa Ostrva.

Milan pokušava da dovede Koreu iz Atletiko Madrida, Argentinac bi bio odlično pojačanje za ofanzivu "Rosonera", ali bi ih transfer od pomenutih pedeset miliona evra finansijski iscrpio.

Pored Koree, Milanezi žele i još po igrača u defanzivi i vezi, ali prema pisanju engleskih medija jedno ime mogu obrisati sa liste.

Radi se o Denisu Praetu, Belgijanac je bio velika želja Đampaoloa, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su sarađivali u Sampdoriji. Međutim deluje da se saradnja neće obnoviti, razlog je jača finansijska moć timova iz Premijer lige, u ovom slučaju Lester Sitija.

"Lisice" su spremne da udvostruče primanja Belgijanca, Milan se ne može boriti sa time tako da će se najverovatnije povući iz trke.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Liverpulu troše "francuske" pare, stiže Lukin saigrač?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 18:14

"Karamele" danas završile sjajan posao...Danas je ozvaničeno, Idrisa Gaj će postati novi fudbaler PSŽ-a, šampion Francuske je uložio 32 miliona evra u Senegalca sa odličnim defanzivnim karakteristikama na sredini terena...Međutim izgleda da će taj novac odmah biti prosleđen takođe timu iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.