Užasne vesti za Milan, propao viđeni transfer?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užasne vesti za Milan, propao viđeni transfer?!

Ovo niko nije očekivao. Šta sada?

Neverica u Milanu.

Andre Silva prema pisanju "Gazete" nije prošao lekarske preglede u Monaku, problem je fizička sprema.

Teško je reći šta će se sada desiti, Monako je planirao da plati 30 miliona evra, sa tim novcem je Milan računao kao sigurnim, na osnovu toga su zaključili posao oko Anhela Koree iz Atletika.

Sada se sve menja, Silva bi mogao da se vrati, to je zarobljen novac, a ako ga ne prodaju "Rosoneri" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće imati da plate Argentinca i time bi izgubili najveće pojačanje ovog leta.

Direktor Atletika, Andrea Berta treba sutra da dođe u Milan i zaključi dogovor, 40 miliona, plus 10 u bonusima za Koreu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đampaolo ne dobija veznjaka, Milan gubi bitku sa Premijerligašem?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019

Italijanski klub ne može da parira klubovima sa Ostrva...Milan pokušava da dovede Koreu iz Atletiko Madrida, Argentinac bi bio odlično pojačanje za ofanzivu "Rosonera", ali bi ih transfer od pomenutih pedeset miliona evra finansijski iscrpio...Pored Koree, Milanezi žele i još po igrača u defanzivi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.