ĐURIČIĆ SE NE BOJI SVOG PARTIZANA: Učinićemo sve da pružimo dostojan OTPOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 16:12

ĐURIČIĆ SE NE BOJI "SVOG" PARTIZANA: Učinićemo sve da pružimo dostojan OTPOR!

Prvi duel od odlaska iz Humske.

Fudbaleri Radničkog i Partizana odmeriće snage u ponedeljak od 17 časova u 12. kolu Linglong Superlige Srbije.Nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu crno-belih, Milan Đuričić, prvi put će biti protiv svog bivšeg kluba nakon odlaska iz Humske. Trener Nišlija smatra da će pobediti strpljivija ekipa.

– Ovo je izuzetno teška utakmica i za nas i za njih. Pobediće ekipa koja bude strpljivija i koja se bolje adaptira na uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na teren, koji će, zbog kiše koja pada u nedelju, biti težak za igru. Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bi ostvarili pozitivan rezultat - izjavio je Đuričić.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. Kvota na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Radnički će i dalje biti bez povređenog Kojića.

– Nemanja Kojić je i dalje povređen i neće moći da nam pomogne. Ostali su na raspolaganju i raspoloženi. Dobro smo radili i bićemo spremni da se borimo 90 minuta sa renomiranim protivnik om - dodao je trener Radničkog.

Utakmica će biti odigrana bez prisustva publike.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički dočekuje Partizan: Pobediće tim koji se bolje prilagodi terenu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2020

U ponedeljak, 26. oktobra Radnički će na "Čairu" ugostiti Partizan. U derbiju 12. kola Superlige niški sastav će biti bez povređenog napadača Nemanje Kojića, a trener Milan Đuričić, koji je prošlu sezonu proveo upravo u Humskoj, kaže da će utakmicu posebno otežati teren, zbog kiše koja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Potvrđeno, Radnički oslabljen protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020

Trener fudbalera Radničkog Milan Đuričić rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da pruži dostojan otpor Partizanu, ali i da iskoristi šanse za dobar rezultat koje joj se ukažu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici...Fudbaleri Radničkog igraju u ponedeljak od 17 časova u Nišu protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.