Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 25. 10. 2020.

| Sport

Radnički dočekuje Partizan: Pobediće tim koji se bolje prilagodi terenu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Bez Kojića na vicešampiona Srbije; foto: Vanja Keser

U ponedeljak, 26. oktobra Radnički će na "Čairu" ugostiti Partizan. U derbiju 12. kola Superlige niški sastav će biti bez povređenog napadača Nemanje Kojića, a trener Milan Đuričić, koji je prošlu sezonu proveo upravo u Humskoj, kaže da će utakmicu posebno otežati teren, zbog kiše koja pada danas.

Nakon četiri vezane superligaške utakmice bez pobede Nišlije su negativnu seriju prekinule trijumfom u Kupu pre četiri dana. Međutim, tada su za rivala imali trećeligaša, dok je sada na redu drugoplasirani tim najjačeg domaćeg prvenstva.

Radnički je trenutno na 9. poziciji Superlige, sa 18 osvojenih bodova, dok Beograđani imaju pet bodova više. Oba tima u ovaj meč ulaze nakon pobeda u Kupu, ali i dva vezana remija u prvenstvu.

Ovo je izuzetno teška utakmica i za nas i za njih. Pobediće ekipa koja bude strpljivija i koja se bolje adaptira na uslove i na teren, koji će, zbog kiše koja pada u nedelju, biti težak za igru. Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bi ostvarili pozitivan rezultat - rekao je Đuričić.

Kao i protiv većine timova, poslednjih sezona Partizan je često izlazio kao pobednik iz duela sa Nišlijama. U poslednjih pet sezona crno-beli su slavili devet puta, Radnički četiri, a isto toliko puta bilo je i nerešeno. Od dve utakmice koje su dva tima odigrala prošle sezone, oba puta su pobedili Beograđani.

Početak utakmice je zakazan za 17 sati. Igra se bez prisustva publike, ali je direktan prenos celog meča najavljen na Areni sport 3, dok će pojedine delove utakmice, u okviru multiprenosa, publika moći da pogleda i na prvom kanalu ove televizije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Comsheeya

    11:00 // 26. 10. 2020.

    Pomislio sam po naslovu da igraju na minskom polju..

  • Gari

    21:40 // 25. 10. 2020.

    Vise nikoga ne mozete da pobedite, ni kod kuce, ni na strani!!!!!!!!!!!!

  • tačan rezultat

    18:17 // 25. 10. 2020.

    0:4

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: