STANOJEVIĆ JURI PRVENAC PROTIV NIŠLIJA: Đumi nije njihova PREDNOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 15:43

STANOJEVIĆ JURI PRVENAC PROTIV NIŠLIJA: Đumi nije njihova PREDNOST

Utakmica se igra u ponedeljak od 17 časova.

Fudbaleri Partizana u ponedeljak u 17 časova igraju meč 12. kola Sueprlige Srbije u Nišu protiv Radničkog.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (21) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nema nijednu pobedu protiv Radničkog iz Niša. Kada je prethodno bio u Humskoj Nišlije su igrale u nižim ligama, tako da nije bilo ni prilike.

- Zanimljiv podatak... Davno je to bilo i ne sećam se. Ali svakako da se nadam prvoj pobedi protiv Radničkog. Mi smo Partizan, želimo pobedu protiv svakog tima - počeo je Stanojević.

Strateg Nišlija je dojučerašnji pomoćnik u Save Miloševića u Partizanu - Milan Đumi Đuričić.

- Ima to svoje prednosti, međutim naš tim se dosta i izmenio. On je iskusan trener, probaće da iskoristi sve što zna o nama, ali iskreno, ne vidim da je to neka velika prednost za Radnički - naglasio je Stanojević.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević vraća "zaboravljenog" defanzivca, od navijača Partizana traži samo jedno!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je predstojeća prvenstvena utakmica sa Radničkim veliki ispit za njegovu ekipu, ali da će kao i u svakom meču ići na pobedu i dodao da je potrebno strpljenje..."Spremamo se za teško gostovanje, veliki ispit za nas da vidimo gde...

Nastavak na Sportske.net...

Stanojević ruši lošu tradiciju

Izvor: Danas, 26.Okt.2020, 14:58

Partizan danas u Nišu protiv Radničkog (17.00, TV Arena Sport) nastavlja poteru za prvoplasiranom Crvenom zvezdom. Iako je klub sa "Čaira" imao slabiji start sezone od očekivanog, za stratega crno-belih Aleksandra Stanojevića to možda neće biti lak zadatak, naročito ako se zna da u trenerskoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.