Divac nagovestio: Bogdanović od leta u Sakramentu?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac nagovestio: Bogdanović od leta u Sakramentu?

Srpski košarkaš ove sezone prosečno beleži 13,6 poena, 3,9 asistencija i 3,1 skok po utakmici

Srbija bi ovog leta mogla da dobije još jednog igrača u NBA ligi. Naime, generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac rekao je da postoji realna mogućnost da košarkaš Fenerbahčea po završetku sezone obuče dres kalifornijskog tima.

On je novinarima na konferenciji u Sakramentu objasnio da je Bogdanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prirodna pozicija bek šuter i da je to pozicija na kojoj bi u timu moglo da dođe do promena ovog leta.

“On i dalje igra u Evropi i želi da se fokusira na završetak sezone. Voleli bi da nam dođe ovde. U svakom slučaju, Sakramento polaže prava na njega i na leto ćemo pričati o tome“, naveo je Divac, a prenosi Sakramento Bi.

Bogdanovića je na NBA draftu 2014. godine izabrao Finiks kao 27. pika, ali je kasnije u trejdu Sakramento dobio prava na njega.

.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.