Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Želimo da Bogdanović dođe na leto

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac otkrio je da je jedan od glavnih planova kluba, za sljedeću sezonu, dolazak Bogdana Bogdanovića.

“Bogdanović još uvek igra u Evropi i želi da se fokusira na završetak sezone. Naravno, voleli bi da ga vidimo kod nas, ali o tome ćemo razgovarati na leto. Igračenećemo tražiti na osnovu pozicija već na osnovu toga da li mogu da se uklope u našu filozofiju i naš tim“, istakao je Divac.

Sakramento Kingsi jedanaestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sezonu uzastopno nisu izborili plasman u plej-of i sezonu završili sa osmim najlošijim skorom u lii 32-50.

Kingsi polažu prava na Bogdanović poslije trejda sa Finiksom, koji ga je 2014. godine izabrao kao 27. pika prve runde na NBA draftu.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.